0184-449568

Direct advies? bel 0184 449568

of stuur een e-mail

Veilig betalen

Betaling
Kopen in de webshop van rotexsliedrecht.nl is net zo veilig als kopen in onze winkel. In onze webshop kunt u snel en eenvoudig bestellen en betalen via uw eigen bank via een beveiligde verbinding. U kunt uw bestelling direct online betalen via iDeal.

Levering
Uw bestelling bij rotexsliedrecht.nl worden met uiterste zorg bereid en verpakt. Uw bestelling wordt door onze deskundige leverancier bezorgd en u betaald geen verzendkosten.

Bij vragen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

U bestelt een productKies iDEAL als betaalmethodeSelecteer de bank waar u uw bankzaken al online regeltU komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bankDe relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuldOp de voor u bekende manier keurt u de betaling goedU ontvangt een bevestiging van uw bankU keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Voordelen voor u als consument
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank.iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcardbetalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Wat moet ik doen om met iDEAL te kunnen betalen?
Betalen met iDEAL is het betalen van uw internet aankopen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer u bij een webwinkel het logo van iDEAL aantreft dan kunt u daar met iDEAL betalen.

Veiligheid en controle
Er wordt nogal eens gesproken over de onveiligheid van betalen op internet. Bij rotexsliedrecht.nl wordt echter iedere transactie gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. rotexsliedrecht.nl maakt hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie (versleutelings)technologieën. Bovendien krijgt rotexsliedrecht.nl de bankgegevens niet, maar wordt er rechtstreeks met de bank gecommuniceerd. Alle betalingen lopen via een sterk beveiligde verbinding, waarbij uw gegevens veilig en gecodeerd verzonden worden. Wilt u meer weten over betalen met iDEAL, kijk dan op www.ideal-betalen.nl


Winkelwagen

Geen producten

Totaal   € 0,00

Prijzen zijn exclusief BTW

Bekijk inhoud | Afrekenen
Waarom Rotex

  • Scherpe prijzen
  • Grootse collectie
  • Persoonlijk contact & advies
  • Gratis levering vanaf € 250,=
  • Veilig aankopen

Veilig betalen

U kunt uw bestelling veilig online betalen via iDeal of betaal via een bankoverschrijving.

Veilig betalen
MS-polymeren | Secondelijm zettex | Twee componenten lijm | Constructie & vloerlijmen | Lijmen & kitten | Industriële lijmen